Nieuwbouw

Voor eventuele nieuwbouw kunnen wij u al in de ontwerpfase adviseren en van dienst zijn. Wellicht heeft u een perceel bouwgrond voor een nieuwe woning of een bedrijfspand en wilt u ondersteuning bij de ontwikkeling van uw plannen.

 

Wij werken nauw samen met diverse architecten- en tekenbureaus zodat wij uw wensen kunnen laten vertalen in een ontwerp. Het voortraject kan worden ondersteund van ontwerp tot en met bouwaanvraag. Daarnaast kunnen wij uw wensen heel praktisch vertalen in een heldere offerte, zodat u duidelijke keuzes kunt maken en uw mogelijkheden kunt overzien. Als uitvoerend bouwbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de uitvoering, het tot stand komen van bouwwerken.

 

Doordat wij veelal samenwerken met vaste onderaannemers, zoals grondwerkers, installateurs, metselaars en stucadoors is het voor ons mogelijk om hoge kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Door korte lijnen in de organisatie en met de betrokken onderaannemers verloopt het bouwproces overzichtelijk en kunt u als opdrachtgever rekenen op onze kwaliteit!

 

Onderstaand treft u een overzicht van onze uitgevoerde bouwwerken aan.